Automatizare poarta culisanta Life

Automatizari porti culisante sau glisante. Portile de intrare automate reprezinta solutia optima în domeniu, ele asigurând un confort maxim, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp.

Atu Tech este unic importator de automatizari porti culisante LIFE si MOTORLINE, avem cele mai bune preturi si cea mai variata gama de automatizari porti culisante. Se pot folosii automatizari de porti culisante pentru porti intre 400 si 1200 de kilograme.

Alege automatizari pentru porti culisante / glisante de la Atu Tech. Nu uita sa achizitionezi si cremaliera zincata sau pvc cu insertie metalica pentru a avea setul complet. Daca nu vei folosii sistemul de automatizare pentru uz industrial recomandam cremaliera pvc cu insertie metalica pentru ca este silentioasa si nu va deranja toata familia atunci cand vei deschide automatizarea de poarta culisanta. Tineti cont ca o automatizare de poarta va creste confortul dvs. dar si valoarea proprietatii si va aduce un iz de eleganta casei tale. Produse premium cu garantie 3 ani la preturi excelente.

Oferim manual de instalare in limba romana pentru automatizare poarta culisanta, si suport tehnic telefonic.

Iti prezentam motor poarta culisanta LIFE ACER400 – versiunea Easy la cel mai bun pret din Romania.

automatizare-de-poarta-culisanta-acer400-cu-doua-telecomenzi-975

Automatizare pentru porti culisante de 400 KG. Producator LIFE Italia. In pachet gasiti motorul automatizarii si doua telecomenzi. Pentru cresterea sigurantei recomandam instalarea unui set de fotocelule si a unei lampi de semnalizare. 3 Ani garantie. Programamare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate. Kitul vine Pre – Instalat, se poate utiliza direct dupa alimentarea la reteaua electrica.